Over ons

Onze Australian Cobberdogs groeien op samen met ons en onze drie kinderen op onze boerderij. Deze landelijke omgeving biedt onze honden volop ruimte om te verkennen, zowel binnen als buiten het huis, en ze genieten van het gezelschap van onze paarden en katten. Bij Purmer Pride koesteren we een omgeving die de natuurlijke ontwikkeling en het welzijn van onze Australian Cobberdogs bevordert, waardoor ze uitgroeien tot goed aangepaste, gezonde en gelukkige metgezellen voor gezinnen overal.

Waarom cobberdogs?

Cobberdogs liefhebbers

Sinds 2013 zijn Australian Cobberdogs een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. We kozen voor dit ras vanwege allergieën binnen ons gezin, maar al snel ontdekten we dat ze perfect bij ons passen, zelfs zonder allergische kinderen.

Deze honden zijn erg intuïtief en voelen emoties heel goed aan, waardoor ze ideaal gezelschap zijn voor zowel ouderen als kinderen. Ze zijn zeer mensgericht en zijn gek op aandacht. Hun vriendelijke karakter maakt hen echte ‘Cobbers’, wat ‘Maatje’ betekent in het Australische dialect.

Met de tijd ontstond het idee om zelf dit prachtige ras te gaan fokken. We gingen op zoek naar fokkers en verwelkomden twee prachtige hondjes in ons gezin.

Bij Purmer Pride willen we ervoor zorgen nog meer mensen kunnen genieten van deze fantastische honden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare puppy’s en hoe je een Australian Cobberdog van Purmer Pride in jouw gezin kunt verwelkomen!

Meer foto's

Officiële registratie & stamboom

Wij zijn aangesloten bij de MDBA.

Deze organisatie heeft in 2012 de Australian Cobberdog als ras in ontwikkeling erkend.

Pups worden verkocht met een officiële stamboom en registratie bij de MDBA. Wij fokken alleen met volledig geteste honden.

Onze honden

Op de hoogte blijven?

Houd onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van onze huidige pups en toekomstige nestjes!

Ook is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen.