Over ons

Onze honden groeien samen met ons en onze 3 kinderen op in onze boerderij. In deze landelijke omgeving genieten de honden van ruimte in en om het huis en het gezelschap van onze paarden en katten.

Waarom cobberdogs?

Cobberdogs liefhebbers

Sinds 2013 jaar zijn Cobberdogs in ons leven. In eerste instantie was de hoofdreden de allergieën binnen ons gezin. Maar al snel bleek dat ook zonder allergische kinderen dit ras ideaal bij ons past.

Ze zijn ontzettend intuïtief, voelen blijdschap en verdriet feilloos aan. Zijn zeer mensgericht en hebben een grote “will to please”. Hun zachte karakter maakt ze een echte Cobber! (Cobber betekent Maatje in Australisch dialect)

Langzaamaan ontstond het idee zelf ook op kleine schaal een bijdrage te leveren aan dit mooie ras in ontwikkeling. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar geschikte fokkers en hebben 2 prachtige meisjes in ons gezin opgenomen.

Meer foto's

Officiële registratie & stamboom

Wij zijn aangesloten bij de MDBA.

Deze organisatie heeft in 2012 de Australian Cobberdog als ras in ontwikkeling erkend.

Pups worden verkocht met een officiële stamboom en registratie bij de MDBA. Wij fokken alleen met volledig geteste honden.

Onze honden

Op de hoogte blijven?

Houd onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van onze huidige pups en toekomstige nestjes!

Ook is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen.