Onze honden

Mini en klein medium

Wij richten ons op de mini en kleine medium Cobberdogs. Wat betekent dat de schofthoogte van onze honden tussen de 35 en 45 cm zal worden.

Meer lezen
Fifth Avenue Fabulous Frenkie is onze eerste eigen reu.

Frenkie

Frenkie woont bij een vriendin van ons en heeft daar zijn eigen harem van 2 dames waar hij graag mee speelt. Zijn karakter is geweldig. Een echte knuffelbeer, maar kan ook echt wel een echte stoere reu zijn. Zijn mooie innerlijk en uiterlijk heeft inmiddels al doorgegeven aan zijn eerste nakomelingen, heel blij mee.
Frenkie is beschikbaar voor collega fokkers aangesloten bij het MDBA.
Pennhip 0,36 en 0,38
OFA HD Good
OFA ED Normal
Patella vrij
ECVO vrij
BBee S/S K/K
Hale’s Everything Bagel is onze Amerikaanse droom.

Mr. Johnny

Hale’s Everything Bagel is onze Amerikaanse droom.
Opgehaald door mijn zus, waar hij ook woont. We zien hem dus vaak en hij is erg gek op de dames hier. Hij heeft alle gezondheidstesten gehad en mag zodra de natuur zijn gang gaat op date met een van onze dames.
Hij is een echte mini van zo'n 38 cm en 8/9 kilo
Voor collega fokkers is Mr. Johnny beschikbaar.
Zijn testrapporten zijn in te zien, uitslagen:
Pennhip 0,45 en 0,45
HD Good
ED Normal
Patella vrij
ECVO vrij
PRA/EIC/DM vrij
IC drager
bbEe ky/ky at/at S/sp
Van de Westkust Enchanted George.

George

George woont in een lief gastgezin waar hij met liefde wordt opgevoed en hij aan aandacht absoluut geen gebrek heeft.
Het is een echte puber, speels en soms wat onstuimig, maar bovenal heel lief.
George is een kleine medium van zo'n 44/45 cm en weegt 13 kilo.
George heeft zich inmiddels bewezen als reu en is beschikbaar voor collega fokkers aangesloten bij het MDBA.
Pennhip 0.45 en 0.43
OFA HD Fair
OFA ED Normal
Patella vrij
ECVO vrij
bbee S/S K/K
Little Oasis Robbie

Robbie

Robbie is een vrolijke spring in het veld, erg lief en houdt wel van een knuffelmomentje.
Hij woont in een gastgezin waar hij op handen wordt gedragen, als enige ''kind'' komt hij niks te kort. Gelukkig zien wij hem vaak, zo genieten wij ook lekker van hem.
Robbie zal uitgroeien tot een echte mini van ongeveer 38 cm met een caramel kleurige fleece vacht.
Mr. and Mrs. Doodles Beertje

Beertje

Mr. and Mrs. Doodles Beertje is een heel vrolijk en lief meisje met een stabiel karakter. Zij blijft ook in nieuwe situaties vrij kalm. Ze is graag bij ons en onze andere honden in de buurt.

Met alle honden naar het bos is ook iets waar Beertje heel blij van wordt.

Beertje is 42 cm hoog en heeft een mooie wavy fleecevacht welke zeer makkelijk te onderhouden is.

Fifth Avenue Sweet Suze

Suze

Fifth Avenue Sweet Suze is ontzettend lief en aanhankelijk. Af en toe ook erg ondeugend. Ze is niet graag alleen, zoekt je graag op en komt graag even bij je liggen. Met een boswandeling maak je ook Suze heel blij.

Suze is 40 cm hoog en heeft een prachtige open fleece vacht.

Fifth Avenue Handsome Holly is een echte knuffelkont

Fifth Avenue Handsome Holly

Ze drapeert zich helemaal om je heen, het liefst de hele dag. Staat in de roedel echter wel haar “mannetje”. Suze is haar allerbeste honden-vriendin.
Holly is zo’n 41 cm en heeft een mooie fleece vacht met een klein spiraalkrulletje als het nat geweest is.
Purmer Pride Happy

Happy

Happy is een dochter van Suze. Ze is een vrolijke spring in het veld! Enthousiast, speels en lief. Ze is zo'n 40 cm en rond de 10 kilo.
Purmer Pride Poppy

Poppy

Poppy is de dochter van Holly en Frenkie. Een mini meisje van zo'n 38/39 cm en ongeveer 10 kilo. Een rode dondersteen, een knuffel-kopie van haar moeder. Heerlijk meisje.
Purmer Pride Doutzen is een dochter van Suze.

Doutzen

Doutzen is een dochter van Suze. Doutzen is een echte mini van zo'n 38 cm en rond de 10 kilo. Ze is een echte knuffelkont, gek op aandacht. Een echt knuffelbeertje!
Purmer Pride Pip is een dochter van Frenkie en Beertje.

Pip

Pip is een gezellig en vrolijk meisje, speels en knuffelig.
Zij woont in een lief gastgezin waar zij als prinsesje wordt behandeld. Pip heeft het goed voor elkaar! Ook bij ons voelt Pip zich helemaal thuis en pikt de favoriete plekjes van de anderen in zodra zij hier binnenkomt.
Pip is een kleine medium van ongeveer 44 cm en rond de 12 kilo met een mooie zwarte fleece vacht.
Purmer Pride Bouncing Bonnie aka Molly is een dochter van Suze.

Molly

Zij is een lief meisje, soms ook ondeugend en houdt van lekker rennen buiten. Maar op schoot liggen vindt zij ook heerlijk.
Ook zij woont in een lief gastgezin waar zij met de kinderen graag de boel op stelten zet.
Molly is een mini van ongeveer 39 cm en heeft een mooie fleece vacht.

Over de Australian Cobberdog

Wat zijn Australian Cobberdogs?

Australian Cobberdogs staan bekend om hun vriendelijke en intelligente karakter, evenals hun hypoallergene vacht, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gezinnen met allergieën. Ook zijn Australian Cobberdogs zeer geschikt als therapie honden.

 

Onze Fokpraktijken

Bij Purmer Pride zijn we toegewijd aan het fokken van gezonde, gelukkige en goed aangepaste Australian Cobberdogs. We geloven in transparantie en integriteit in al onze fokpraktijken. Onze honden worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun gezondheid, temperament en genetische achtergrond. Bovendien ondergaan al onze fokdieren uitgebreide DNA- en gezondheidstesten om ervoor te zorgen dat we de hoogste standaarden van raszuiverheid handhaven.

 

Waarom Kiezen voor een Australian Cobberdog van Purmer Pride?

Bij Purmer Pride streven we naar niets minder dan perfectie in elk aspect van onze fokpraktijken. Onze Australian Cobberdogs worden met liefde grootgebracht en gesocialiseerd, waardoor ze goed aangepast zijn aan diverse situaties en omgevingen. Bovendien bieden we levenslange ondersteuning aan onze puppykopers en staan ​​we altijd klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.

 

Hoe een Australian Cobberdog te Verzorgen

Hoewel Australian Cobberdogs over het algemeen gemakkelijk in de omgang zijn, vereisen ze nog steeds regelmatige verzorging om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig blijven. Dit omvat regelmatig borstelen om klitten te voorkomen. Ook is het van belang dat ze regelmatig naar de trimster gaan.

 

Conclusie

Australian Cobberdogs zijn werkelijk buitengewone honden die niet alleen bekend staan om hun schoonheid, maar ook om hun vriendelijke en intelligente karakter. Bij Purmer Pride zijn we trots op onze toewijding aan het fokken van deze prachtige honden van de hoogste kwaliteit. Als je op zoek bent naar een liefdevolle en betrouwbare metgezel, overweeg dan zeker een Australian Cobberdog van Purmer Pride. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare puppy’s en hoe je een deel kunt worden van de Purmer Pride-familie.

 

Meer foto'sContact